Laser Squad

1989, Blade Software – Körökre osztott stratégiai játék sci-fi környezetben

A játék gép ellen vagy másik emberi játékos ellen is játszható. Indításkor több nehézségi fokozat, fegyverzet, páncél és küldetés közül lehet választani.

A küldetések során minden körben a lehető legkörültekintőbb lépéseket szükséges megtenni, mivel a lépések száma korlátozva van.

Összesen 5 küldetés van, valamint egy korábbi játékmentést is lehet folytatni:

  • The Assassins: behatolás a fegyvergyártó Sterner Regnix házába, akit meg is kell találni és meggyilkolni. Mindeközben harci droidjai testőrként védik.
  • Moonbase Assault: egy űrbázisra való behatolás után el kell pusztítani a számítógépes rendszereket.
  • Rescue from the Mines: egy csapat három tagját kell kimenekíteni a Metallix Corp bányáiból. Mivel a túszok zárt cellákban vannak őrizve, a kiszabadításukhoz robbanóanyagra (Explosive) is szükség lesz, ezért indításkor legalább egy katonát érdemes felszerelni vele. A menekülés végül a lift segítségével történik.
  • The Cyber Hordes: meg kell védeni egy állomást az előrenyomuló droidosztagok támadásától. A bázis hét stabilizáló magot tartalmaz, amelyek létfontosságúak a bolygó stabilitása szempontjából. Mindezt különféle droidok akadályozzák majd.
  • Paradise Valley: a stabilizáló magok megsemmisülése után el kell menekülni a telepről a fejlett lázadó csillagharcos tervrajzát tartalmazó eszközzel.

További információk:

EnglishMagyar