Infiltrator

1986, US Gold – helikopter szimulátor és lopakodós akciójáték

i

A történet: Johnny McGibbitts egy ellenséges támaszpontra lett kiküldve egy Airwolf-szerű helikopterrel – Gizmo DHX-3 -, hogy megállítsa egy őrült vezér tevékenységeit.

A játék összesen hat, egymással összekapcsolódó küldetésre oszlik: három helikopteres repülés és három földi lopakodás.

A helikopteres küldetések egy igazi szimulátort jelentenek, ahol a felszállástól a leszállásig mindent meg kell oldani majd.

A sikeres leszállást követően a bázis őrei igazoltatnak, amelynél a hamis papírok megmutatása vagy altatógáz használata szükséges.

A bázis épületeinek labirintusszerű helyiségeiben elrejtett biztonsági kártyákat kell megtalálni, amelyekkel a küldetéshez szükséges biztonsági ajtók nyílnak. A következő küldetésben négy kémiai edényt kell megtalálni, és elemzés céljából a laboratóriumba vinni, ahol meghatározzák, melyik az ideggáz semlegesítő, és meg kell találni az ideggáz tartályát annak semlegesítéséhez.

A következő részben egy aknadetektort kell használni a földbe elrejtett aknák megtalálásához és meg kell keresni egy Dr. Phineas Gumpo nevű tudóst, majd beadni neki a láthatatlansági tablettát a meneküléshez.

A végső küldetésrészben összesen hét rakétavezérlő helyiség megtalálása a cél a robbanóanyagok telepítéséhez. A robbanás előtt pedig ki kell menekülni a helikopterhez és visszarepülni a bázisra.

További információk: https://www.c64-wiki.com/wiki/Infiltrator

EnglishMagyar