Beach-Head II

1985, Access Software – katonai lövöldözős játék, nagyon jól sikerült folytatása az előző résznek

b

A történet: A diktátor visszatért a második világháború után, aki egy új nevet is kapott: “Sárkány”. A legfőbb célja a győztes szövetséges erők bosszúja, amelyhez túszokat ejtett és helyezte el őket a szigetének várába.

Négy különböző szint van, ahol akár a diktátor szerepe is kiválasztható.

Egyjátékos módban három nehézségi fok van, ahol a nehezebbek esetén a karakterek gyorsabban mozognak, a számítógépes ellenfelek pedig jobb mesterséges intelligenciával rendelkeznek majd. Két játékos módban két emberi játékos között folyik a küzdelem.

Az első szint: egy helikopterrel kell az ejtőernyősöket biztonságos területekre juttatni, hogy aztán a védőfalak mentén a géppuska tüzét elkerülve a géppuskát gránáttal megsemmisítsék.

A második szint: magában foglalja a foglyok megmentését, elkerülve a halálos akadályokat, például a tankokat, amelyeket egy géppuskával kell idejében elpusztítani.

A harmadik szint: a diktátor erődjéből kell kimenekülni.

Az utolsó küldetés: a diktátorral szemben állva egy vízzel elválasztott sziklás térségben kell késekkel eltalálni.

A játék első részének izgalmas jeleneteit alaposan továbbfejlesztették a készítők, például beszédhang-effektusokkal is kibővítették, amelyek segítségével a játék még valóságosabbnak érezhető.

EnglishMagyar