Share

A Spy Hunter és néhány jól sikerült klónja

A James Bond filmek egyik legnépszerűbb játékváltozata az 1983-as Spy Hunter, amelyet eredetileg játéktermi gépekre készítettek el. A játék lényege, hogy egy technológiailag fejlett “Interceptor” sportkocsival kell végigszáguldani az utakon különböző ellenséges járműveket megsemmisítve. A játék sikerei több új játék elkészítését is inspirálták, amely közül érdemes kipróbálni néhányat.

A változatos pályaszakaszokon többfajta fegyver is elérhető, amelyeket az út szélén álló szállítójárműbe hajtva lehet felszerelni.

A játékhoz később egy új, látványosabb címképernyő is készült:

A játék grafikájának visszafejtése

További információk a játékról

Action Fighter

A játék egy szupermotorral indul, de a későbbi szinteken egy repülővé alakítható sportautó, egy jetski, egy helikopter és egy Formula-1-es versenyautó is vezethető.

További információk

Spy Rider

A játék a SEUCK Compo 2013 versenyre készült, ahol a 6. helyezést érte el. A játékmotornak köszönhetően itt már két játékos is játszhat, ahol a 2. játékos feladata a helikopterek elpusztítása egy célzószerkezettel.

Letöltés

További információk

The Spy Who Loved Me

Az 1977-es James Bond mozifilmre épül, amelyben Spy Hunter stílusban kell egy átalakított Lotus Esprit típusú sportkocsit vezetni.

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar