Share

A legjobb játéktermi konverziók (folytatás)

Buggy Boy

Az egyik legélvezetesebb autóverseny játék Commodore 64-en, amelyben a hatalmas sziklákkal, fákkal, falakkal, sötét alagutakkal stb. nehezített útszakaszokat adott időre kell teljesíteni. A versenyzés közben a különféle dallamokkal tarkított, színes zászlók összegyűjtése és kapukon való áthaladás további bónuszokat nyújt.

További információk

Burger Time

Szórakoztató játék, amelyben egy szakáccsal kell 4 óriáshamburgert összeállítani, miközben gonosz tojások és kolbászok akadályozzák ezt.

További információk

Cabal

Egy kommandóst irányítva kell katonai bázisokat elpusztítani. A végtelen lőszerrel rendelkező géppuska mellett korlátozott mennyiségű gránát is elérhető. Kitűnő célkeresztes játék, amely az eredeti verzió megjelenése óta már egér segítségével is irányítható.

További információk

Commando

A játék főszereplője Super Joe, a nyolcvanas évek harcoló katonája, aki minden esélye ellenére küzd, hogy legyőzze az előrenyomuló lázadó erőket. Kezdetben egy M60-as géppuskával és hat kézigránáttal van felszerelkezve, utat törve az ellenséges területen aknavetők, gránátok és dinamitok záporoznak az égből és robbannak körülötte.

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar