Share

Space Moguls (2018, Protovision)

4 játékos által játszható stratégiai játék, amelyet minden idők egyik legjobb stratégiai játéka, az 1983-ban megjelent M. U. L. E. ihletett.

Az eredeti játék 35. évfordulójának megünneplésére egy még ma is megvásárolható, díszdobozos játékkiadás készült, amely a játéklemezen és/vagy cartridge-on kívül még egyéb érdekességeket is tartalmaz.

A történet: 4 versenyző megnyerte a lehetőséget, hogy a Földről egy távoli bolygóra utazhasson. A túléléshez mindössze minimális készletet vihet magával mindenki, ezért a későbbiek során nekik kell majd előállítani mindent.

Ezek között szerepel az élelmiszer és az energia, de a további sikerek érdekében ritka anyagok bányászata is szükséges. A különféle tevékenységek elvégzéséhez droidok állnak a rendelkezésre, amelyeket igyekezni kell minél okosabban felhasználni. Mivel a játékot maximálisan 4 emberi játékos is játszhatja, ezért több fajta 4-portos joystick-bővítő modul is támogatva van, de a billentyűzet is használható.

A játék fejlesztője igyekezett megtartani az eredeti játék különleges hangulatát és egyéb jellemvonásait, amit a grafika és a kellemes háttérzene támogatásával mindenki szórakoztatónak találhat.

Hivatalos weboldal

1
EnglishMagyar