Share

Csodálatos játékok, amelyek fejlesztését érdemes folytatni (3. rész)

Az izgalmas cikksorozat 3. részében további különlegességek kerülnek bemutatásra, amelyek közül a nagyfokú érdeklődések miatt remélhetőleg néhány el is készül majd.

Batman

A Commodore 64 rajongói jól tudják, hogy már kettő különböző, és jól sikerült Batman-játékverzió is elérhető, de azóta egyszer mégis előkerült egy, a Nintendo-verzió Commodore 64 leendő változatát bemutató, összehasonlító kép, és még egy animáció is.

A kép felső részén található a Commodore 64 változat

A Commodore 64 változat annyira jól sikerült, hogy sokak véleménye alapján még szebb is az eredeti Nintendo-változatnál. Az alábbi linkre kattintva az említett animáció is megtalálható:

Populous

A híres stratégiai játék Commodore 64 verziója is fejlesztésnek indult, ami végül az EA-val történő jogi problémák miatt mindössze egy mindenki számára kipróbálható technikai demóig jutott.

További információk

Zombie Island

Egy jól kidolgozott akció/horrorjáték, amelynek a fejlesztőjét (Marvin Hardy) a First Samurai című játék főhőse inspirálta. A játékban az eddigi információk szerint már 6 különböző irányba is lehet lőni, a zombikon kívül pedig egyéb ellenfelek valamint különféle power-up csomagok is lesznek majd.

Looter – Haunted Castle

Marvin Hardy egy másik nagyszerű alkotása egy platformjáték, amelyet érdemes jobban megismerni a 2019-es letölthető demó-verzión keresztül.

Letöltés

The Chaos Engine

Marvin Hardy a The Chaos Engine című, más platformokon hatalmas sikereket elért akciójáték Commodore 64 verziójának az elkészítését is elkezdte, ahol a legutóbbi információk szerint az első pálya befejezéséig jutott.

A twitter-oldalon néhány látványos videó is közzé van téve

1
EnglishMagyar