Share

Lykia – MEGJELENT!!

Elérhetővé vált a Zelda-stílusú játék teljes és ingyen letölthető Commodore 64 és Commodore Plus4 verziója, amelyben varázslatos kalandokat lehet átélni. A játék viszont az akciók és harcok helyett többnyire a nyugodt történetre és a megoldandó rejtvényekre épül.

A hivatalos leírás szerint a lenyűgöző filmes intro és outro szekvenciák mellett a “Lykia – the Lost Island” egy nagy, élénk és szabadon felfedezhető játékvilágot kínál, amely 580 képernyőből áll, és 2 kontinensen terül el. Ezt a világot több, mint 40 interaktív karakter lakja, akik mindannyian a maguk személyes módján szövődnek bele a kb. 2000 sornyi párbeszédes szöveggel ellátott történetbe.

A kalandos történetet összesen 37 különböző funkciójú tárgy, nappali és éjszakai üzemmód, valamint egy integrált súgórendszer és a játékállapot mentésének lehetősége kíséri végig. A rendkívül színes grafikát pedig összesen 25 zeneszám egészíti ki.

A játék Commodore 64 változata 4 db .d64 formátumú lemezből áll, a letölthető játékcsomag viszont tartalmazza még a sokkal kényelmesebb, sd2iec-jellegű eszközökkel kompatibilis .d81 játékverziót, a GEORAM-kompatibilis verziót, valamint a térképet is.

A játékhoz mellékelt térkép

Hivatalos weboldal

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar