Share

Super Bread Box (2013, RGCD)

A népszerű Bubble Bobble című játékhoz hasonlítható akció/platformjáték, amelyben ezúttal a buborékok helyett különféle fegyverek állnak a rendelkezésre. A 2010-es indie-klasszikus SUPER CRATE BOX hivatalos konverziója Commodore 64 számítógépre, amelyet a Commodore-rajongó Paul Koller fejlesztett, és Vlambeer valamint az RGCD adott ki kazettán.

Az eredeti játék szinte minden funkcióját tartalmazza, valamint három új és exkluzív pályát valamint további játszható karaktereket. A játék lényege meghatározott számú fegyverláda összegyűjtése a következő szint eléréséhez. A kezdők számára egy oktató (Tutorial) játékmód is elindítható, amelyben minden fontos tudnivaló elsajátítható.

Az eleinte kis létszámú és méretű szörnyek még kevés gondot okoznak, de a képernyő alján található tűzbe esve mérgesen újból megjelennek. A játék a CONSTRUCTION YARD szinten kezdődik, a következő szintet az aktuális szinten 10 vagy több láda egyetlen próbálkozással történő összegyűjtésével lehet feloldani. Az öt feloldandó szint a ROCKET SILO, a MOON TEMPLE, a MOUNTAIN CAVE, a SPACE FREIGHTER és az OFFICE TOWER.

A hivatalos weboldalon egy online High Score táblázat is elérhető, ahová a játék teljesítésekor kapott kód használatával lehet felkerülni.

Hivatalos weboldal

További információk

1
EnglishMagyar