Share

Soldier of Fortune (1988, Firebird)

Kaland elemeket is tartalmazó, Ghosts’n Goblins stílusú játék, amelyben meg kell találni és visszaszerezni a Zodiákus Erőforrást és helyreállítani a rendet a földön. Ehhez mindössze két kalandornak van meg a képessége: Tartarus és Teron, akiket egyszerre akár két játékos is irányíthat.

Az Ebbledown erdő egy nyirkos és ködös hely, amelyen túl egy ismeretlen és feltérképezetlen föld terül el. A küldetés egy korlátozott mennyiségű mágikus pajzs és korlátlan töltettel rendelkező mágikus fegyver segítségével indul, de a különféle épületek boltjaiban további fegyverek és varázslatok is vásárolhatóak az ellenfelek legyőzése után pattogó nagy citromsárga pénzérmék összegyűjtésével.

Hat darab mágikus tábla van, amelyeket meg kell találni egy elementál megépítéséhez. Az elementál erejét egy adott terület őrzőjének legyőzésére lehet felhasználni és így az erdő mélyebb területeire lehet bejutni. Minden régióhoz tartozik egy-egy elementál, a Zodiákus Erőforrást mind a négy elementál megtalálása után lehet megidézni.

A kétjátékos üzemmód aktiválásához a főmenüben a Shift+F1 megnyomása szükséges.

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar