Share

Armalyte (1988, Thalamus)

Az űrlövöldözős játékok egyik királya, amelyben a történet szerint 200 évvel ezelőtt háború tört ki H’Shiffian Khanate és a Terran Birodalom között miután bebizonyosodott, hogy a H’Shiffian csoport a felelős a DELTA nevű űrrégió kalózeseményeiért.

A feladat: a háború elcsendesedése után egy nehézfegyverzettel felszerelt űrhajóval bejutva a DELTA űrrégió háborús maradványainak feltérképezése mellett legyőzni a H’Shiffian folyamatosan támadó egységeit.

Az egyes szintek során a játékos számos kisebb ellenséges űrhajóval találkozik, amelyek közül sokan rögzített alakzatban repülnek. A fegyverzet továbbfejleszthető különféle power-up-csomagokkal, amelyek többszöri lövés esetén egymás után különböző power-up csomagokká alakulnak át.

Az egyszemélyes játékban van egy automata drónhajó is, amely ugyanolyan képességekkel rendelkezik, mint a főhajó, és követi azt. A kétszemélyes játékban a drónt egy második hajó helyettesíti (piros színű és más kialakítású), amelyet a második játékos teljes mértékben irányíthat.

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar