Share

Garfield (1987, The Edge)

A népszerű képregényhős, Garfield szerepében lehet végigjátszani egy izgalmas történetet. A végső cél Garfield barátnőjének, Arlene-nek a megmentése, akit a sintér a menhelyre vitt el.

A játékmenet különféle tárgyak megszerzéséről és használatáról szól, amelyek közül néhányat kizárólag más szereplőtől lehet megkapni egy meglévő tárgyért cserébe. A történet szerint Garfield egyelőre nem tudja mi történt, ezért barátnőjét elsőként Jon házában kezdi el keresni, majd később utcákat, sötét sikátorokat, idegen házakat és szennyvízcsatornákat is felkutat.

Garfield tud járni, rúgni, kúszni és ugrani is, a járást négy lábon vagy kétlábon is meg tudja tenni. Garfieldnek van alvásmérője és éhségmérője. Ha Garfield éhségmérője túl alacsonyra csökken, azt mondja: “SNACK ATTACK!!!!”, és megeszi a kezében lévő tárgyat, ami feltölti a mérőt. Az alvásmérőt mozdulatlanul maradva lehet feltölteni. Ha az alvásmérő túl alacsonyra csökken, vagy az éhségmérő kiürül anélkül, hogy bármit is tartana a kezében, a játék véget ér.

További információk

2
EnglishMagyar