Share

BrainBreak (2022, Daniel Krajzewicz)

Megjelent egy vadiúj puzzle-játék, amely számos meglepő funkcióval rendelkezik. Összesen 100 izgalmas, fejtörő szintet tartalmaz, amelyek a mellékelt szerkesztő segítségével tovább is bővíthetőek.

A játék hivatalos leírása szerint helyre kell állítani a sorrendet a szent drágaköveket között, amelyek szétszóródtak az univerzumban. A különféle szinteken kapukkal és teleportálókkal is találkozni lehet. A játék digitális verzióban már megvásárolható, a floppylemezt tartalmazó gyűjtői dobozos verzió pedig már előrendelhető a hivatalos weboldalon.

A Basic Box Set kiadás egy speciálisan gyártott, fényes deluxe dobozban kerül bemutatásra, amelynek minden oldalára színes grafikát nyomtattak. A doboz tartalmazza a teljes játékot 5,25″-os floppylemezen, valamint a fényes használati útmutatót.

A Premium+ Disk változat egy átlátszó műanyag tokban kerül forgalomba, amely professzionálisan nyomtatott, kétoldalas, színes grafikával van ellátva. A floppylemez egy fényes lemezhüvelyben kerül bemutatásra, színes vinyl lemezcímkével. Ez a változat egy fényes használati útmutatót is tartalmaz.

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar