Share

Sword of Honour (1994, CP Verlag)

A játék, amely ötvözi az 1987-es The Last Ninja című játék akció-kalandorientált játékmenetét a Ninja és a Fist II című játékokkal. A játékos egy elit nindzsa szerepét veszi át, akit egy küldetésre küldenek, hogy visszaszerezze Shogun Yuichiro ellenségének, a gonosz Toranaga nagyúrnak ellopott családi kardját a kastélyából. A kard visszazerzése után meg kell büntetnie Toranaga-t, mielőtt Yuichiro szeppukut (harakiri) elkövetni.

A játék az egyik legrealisztikusabb a harcművészet kategóriában, ahol a harcokon, tárgyak gyűjtésén és interakciókon kívül még kellemes zene és 90 látványos játékképernyőt is társul.

Az ókori Japánban minden helyszín egy külön játékképernyőt jelent. A játék nagy részét a különböző ellenfelek elleni harcok teszik ki. Az ütések és rúgások széles repertoárjából lehet válogatni, és olyan fegyverek is használhatóak, mint a kardok vagy a dobócsillagok (shuriken). Az ellenségeken kívül csapdák is vannak, például a földből kilövő lándzsák, amelyeket ki kell kerülni. A játék kalandjáték része is változatos, a feladat például különféle tárgyak megtalálása és átadása bizonyos emberek számára, vagy egy rejtvény megoldásával kell leküzdeni a csapdákat.

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar