Share

Metal Warrior Quadrology (2019, Psystronik Software)

A Covert BitOps fejlesztőcsapat máig népszerű Metal Warrior című játéksorozatának első 4 tagja először 1999-2002 között érkezett meg a Commodore 64 játékrajongói számára. Ezeket az alkotásokat később, 2019-ben a Psytronik jóvoltából újból kiadták, de már deluxe-dobozos kiszerelésben 3 db floppy lemezen. Ez a doboz tartalmazott továbbá soundtrack CD-t, művészeti matricákat, egy deluxe művészeti kártyát, jelvényt, fényes játékterv posztert és még egyéb dolgokat is.

A négy játékból álló gyűjtemény egy közeli jövőbeni war-metal banda történetét mutatja be, akik harcban állnak a világ gonosz erőivel szemben. A különböző helyszíneken utazva találkozni lehet barátságos és ellenséges játékszereplőkkel is, miközben a főhős fegyverzete is továbbfejleszthető.

A játék története szerint a kezdő e-gitáros Ian egy baráti zenész meggyilkolásának rejtélyeit próbálja megoldani, de közben valami sokkal nagyobb és sokkal rosszabb dologra is rájön. A teljes játéksorozatot jó grafika, nagyon jól és gyorsan animált sprite-ok, remek zene és hangeffektek, valamint jól elmesélt háttértörténet jellemzi.

Hivatalos weboldal

További információk

  Tetszik
EnglishMagyar