Share

Miner 2019er – Holnaptól előrendelhető a játék!!

Egy újabb folytatást kapott Bill Hogue híres platformjátéka, a Miner 2049’er, amely annak idején, 1983-ban új szabványokat állított fel a számítógépes játékok körében arcade minőség – az akció párosulva kiváló hanggal és grafikával – tekintetében. Az akkori játék összesen 10 szinten keresztül mutatta be a főhős, Bounty Bob 2049-ben játszódó történetét.

A régi, de még máig élvezetes játék

A szintek mindegyike egy hatalmas bányában található, amelyet mutánsok őriznek. Bounty Bob-nak ezt a bányát kell szó szerint végigjárnia a következő szintre jutáshoz. A mutánsok különféle tárgyak felvételével szerencsére elpusztíthatóak, a tárgyak felvétele után viszont sietni kell, mivel a program időhöz köti ezt a képességet.

Az új játék az eredeti szerzőjének, Bill Hogue-nak az engedélyével és támogatásával készült, amely az eredeti játék megjelenését és hangulatát reprodukálja. A Miner 2019er összesen 25 szintet tartalmaz, köztük három Colecovision exkluzív szint portját – ami most először elérhető C64-en! A játék számos új elemet is bevezet, mint például a rejtett tárgyak, bónusz szintek, gyorsasági érmek és még sok mást is.

A játékban már High Score táblázat is lesz, amelynek eredményeit mindenki a játéklemezre menthet.

Az új játék hivatalos játékelőzetes videója:

És egy teljesen új videó a játékról:

Hivatalos weboldal

2
EnglishMagyar