Share

Umi 64 (2021, Mediatech Game Studio)

A nemrégiben bemutatott Game Maker játékkészítő szoftver népszerűségének egyik kitűnő példája ez a tavalyi évben megjelent érdekes játék, amely a fejlesztők szerint az “Umi against the Monstruovolos” című PC-s játékuk leegyszerűsített változata.

A játék hivatalos leírása: egy ellenséges horda – úgynevezett Monstruovolos -, amelynek tagjai békés állatok voltak, de a földből származó energia hiánya miatt szörnyekké váltak és megtámadták a várost. A küldetés, hogy harcolj ellenük úgy, hogy Umi, a főhős ruhájának színét a tűzgomb+iránygomb valamelyikével (Fel-Kék, Le-Zöld, Jobb-Sárga és Bal-Lila) átalakítod az egyes szörnyek megfelelő színére és a hősödnek ütközteted őket. A szintek teljesítésére 60 másodperced van, és az ellenségek elpusztítása után még el kell venned a véletlenszerűen előtűnő zsák pénzt is, amit a város fizet neked a munkáért. Az új szinteken újabb típusú szörnyek jelennek meg, amelyek mozgási sebessége fokozatosan növekszik majd.

Kellemes grafikával és háttérzenével rendelkező játék, amelynek a működési elvét elsajátítva jó kikapcsolódást nyújthat a hétvégére.

Hivatalos weboldal

  Tetszik
EnglishMagyar