Share

Island Adventure és Nono Pixie 2: készülőben vannak!

Két nagyszerű játékprojekt elkészítése is folyamatban van a Space Moguls című űrstratégiai játék készítőjétől (Carl-Henrik Skårstedt): az Island Adventure és a Nono Pixie 2, amelyek a tervek szerint egy játékként lesznek megvalósítva.

Ezek közül az Island Adventure játékrész egy nagyobb terjedelmű kalandjátékot jelent, amely a megjelenésében két régebbi, de nagy sikereket elért kalandjátékhoz hasonlítható, a Pirates!-hez és a Seven Cities of Gold-hoz.

Az eddigi információk alapján a játék során találkozni lehet különféle küldetésekkel, a teljesítésüket segítő emberekkel, kalózokkal és elásott kincsekkel is. A küldetések között Nonogram rejtvények megoldásával lehet majd előrehaladni. Mindegyik szereplőnek vannak különféle tárgyai és hasznos információi, amelyeket meg lehet kapni a rejtvények megoldásáért cserébe. A játékban történő előrehaladás során különböző küldetések lesznek, amelyekhez újra meg kell látogatni a szigeteket, és hogy sikerüljön megtalálni a helyes utat, egy jegyzetfüzet használata is segíti nyomon követni a megoldatlan kihívásokat.

Ha ez mind nem volna elég, a fejlesztő elárulta, hogy lesz olyan része is a játéknak, amikor egy jegesmedvével lehet közösen forró kakaót iszogatni. 🙂

Az említett Nonogram rejtvényeket a Nono Pixie 2 tartalmazza, amely az első részhez hasonlóan egy puzzle-játék lesz, amelyben több, mint 200 feladvány található meg.

A két új játék bemutatásáról két elég részletes bemutató videó is készült – a másodiknál több nyelven videófeliratok kapcsolhatóak be:

Hivatalos weboldalak:

  Tetszik
EnglishMagyar