Island Adventure és Nono Pixie 2: készülőben vannak!

Két nagyszerű játékprojekt elkészítése is folyamatban van a Space Moguls című űrstratégiai játék készítőjétől (Carl-Henrik Skårstedt): az Island Adventure és a Nono Pixie 2, amelyeket a fejlesztő egy játékként kíván megvalósítani.

Ezek közül az Island Adventure című játék egy nagyobb terjedelmű kalandjáték lesz, amely a megjelenésében két régebbi, de nagy sikereket elért kalandjátékhoz is hasonlítható, a Pirates!-hez és a Seven Cities of Gold-hoz.

Az eddigi információk alapján a játék során találkozni fogsz különféle küldetésekkel, a teljesítésüket segítő emberekkel, kalózokkal és elásott kincsekkel is. A küldetések között Nonogram rejtvények megoldásával haladsz majd előre. Mindegyik szereplőnek vannak különféle tárgyai és hasznos információi, amelyeket megkaphatsz, ha segítesz nekik a rejtvények megoldásában. Ahogy haladsz előre, különböző küldetéseket kapsz, amelyekhez újra meg kell látogatnod a szigeteket, és hogy sikerüljön megtalálni a helyes utat, egy jegyzetfüzetet tartasz magadnál, amely nyomon követi a megoldatlan kihívásokat. Ezen kívül még a fejlesztő azt is elárulta, hogy lesz olyan része a játéknak, amikor egy jegesmedvével lehet közösen forró kakaót iszogatni. 🙂

Az említett Nonogram rejtvényeket a Nono Pixie 2 tartalmazza, amely az első részhez hasonlóan egy puzzle-játék lesz, amelyben több, mint 200 feladvány található meg.

A két új játék bemutatásáról két elég részletes bemutató videó is készült – a másodiknál több nyelven videófeliratok kapcsolhatóak be:

Hivatalos weboldalak:

  Tetszik
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
View all comments
EnglishMagyar
0
Would love your thoughts, please comment.x