Share

Újdonságok Sonic-rajongóknak!

A várva-várt játék, amely talán a 2021-es év legmeglepőbb és legsikeresebb alkotása a már közel 40. éves, de még mindig népszerű Commodore 64 számára. A játék a felhasználói visszajelzések alapján azóta kisebb-nagyobb javításokat tartalmazó új verziókat is kapott, Sonic the Hedgehog V1.1 és Sonic the Hedgehog V1.2 néven.

Mivel sokan hiányolták, hogy nem készült dobozos verzió belőle (mint sok újonnan a Commodore 64-re érkező játékból), mindössze egy digitálisan letölthető, de legalább ingyenes verzió, ezért néhány igazi nagy játékrajongó elkészítette a saját házi alkotását a dobozokat és címkéket stb illetően. Ezek a készítői szerint tetszőlegesen bárki számára elérhetőek, ezért ezek közül már egyet bemutatva most egy újabb (Andreas Ochs gyönyörű alkotása) is bemutatásra kerül ezen a weboldalon.

A játékhoz mindezek az alkotások mellett még egy – egyelőre német nyelvű – részletes játékbemutatást tartalmazó wikipedia-oldal is érkezett, amely kellően összefoglalja és kiegészíti az eddigi ismereteidet:

https://www.c64-wiki.de/wiki/Sonic_the_Hedgehog

  Tetszik
EnglishMagyar