Share

Steam and Sorcery

Egy vadiúj rpg-szerepjáték készítése van folyamatban, amelyről még eddig nem igazán hallhatott senki. A játék hivatalos fejlesztői weboldalán található részletes információk szerint a projekt nagyon jól halad, számos kép és még videó is található rajta a technikai információk mellett. A játék viktoriánus kori steampunk témája némi fantasy elemmel is keveredik.

A játék története:

A történet a 19. század végén kezdődik egy gőzzel hajtott óceánjárón, amely a nagy Atlanti-óceánon halad át. Az út meglehetősen normálisan kezdődött, a legénység és a hajó számára semmi rendkívüli nem történt.

Hirtelen, körülbelül három nappal az átkelés után, vihar sötétítette el az eget a horizonton. De ez nem olyan vihar volt, amilyet sem a legénység, sem a kapitány még soha nem látott. Az ég sötétlila árnyalatot vett fel, és valami Szent Elmo tüzéhez hasonlatos dolog látszott beborítani az egész hajót. Az üvöltő szelek és az üvöltés közepette egy zöld izzó energia örvénye jelent meg, és elkezdte beszippantani az egész hajót és minden lelket a tátongó torkába.

Egy ijesztő utazás után téren és időn keresztül a hajó valami ismeretlen idegen táj földjébe csapódott.

Ebben a helyzetben találod magad a játék elején. Toborozz egy ötfős bandát a túlélők közül (akár előre generált, akár általad létrehozott), és próbáld meg túlélni ezeket az ismeretlen tájakat, hogy hazatalálj.

A játék egy party alapú pszeudo 3d dungeon crawler a Commodore 64-re.

Hivatalos weboldal: https://steam-and-sorcerey.dev.buhre-netz.de/

2
EnglishMagyar